Mobiel: tel:+(31) 6 53 99 25 21
Bij spoed & buiten werktijden
Kantoor: +(31) 575-493392
Althea Plastic Products > Overige producten
Overige producten

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Neem een kijkje achter de schermen..

Dekzeilen

Op de foto ziet u een rond dekzeil, maar uiteraard kunt u elke gewenste vorm bestellen, denk aan een vierkante of driehoekvorm. Daarnaast zijn ook allerlei kleuren mogelijk, zoals zwart, groen, wit, rood, geel en doorzichtig zeil. Door dit dekzeil zijn ronde ringen geslagen, zodat het met touwen vastgemaakt kan worden. Maar wij kunnen ook zeilen ook zonder ringen produceren. Dekzeilen kunnen voor allerlei toepassingen gebruikt worden , zoals voor op vrachtwagens, ter bescherming van trampolines, over aanhangwagens of serres. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar een dekzeil voor een speciale toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

DPC Folie

DPC folie is een zwarte polyethyleen folie met een wafelstructuur. Sterk, waterdicht en bestand tegen de meest voorkomende zuren in bouwconstructies. DPC folie zorgt ervoor dat er geen problemen ontstaan in bouwconstructies door ongewenste vochtproblemen met opstijgend vocht of

Klittenband

Door middel van hoogfrequent lassen, bevestigen wij het klittenband aan PVC. Hierdoor kunnen doeken bijvoorbeeld vastgezezet worden en weer losgehaald worden. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is op dit gebied? Neem dan contact met ons op.

Manchetten

Eén van onze speciale producten zijn de manchetten. Binnen de houtskeletbouw houdt men in de fabriek al rekening met de ruimte voor de lucht- en ventilatieroosters. Onze manchetten worden gebruikt ter bescherming van deze roosters en zorgen voor een lucht- en waterdichte afwerking. Manchetten zijn maatproducten. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Ringen slaan

Wij kunnen ook ringen slaan in (dek)zeilen. Deze kunnen we met diverse ringmaten en op elke gewenste afstanden leveren.

Speelveld omrandingen

Omrandingen voor speelvelden, sportvelden of op beursvloeren. Hiermee zet je in een handomdraai je eigen afzetting neer. Wij lassen de kunststofvellen zodanig dat ze makkelijk opgehangen kunnen worden aan een (deportable) frame. De vellen kunnen naar eigen ontwerp later bedrukt worden. Onze materialen zijn waterafstotend en kunnen goed schoongemaakt worden. Dankzij deze eigenschappen kunt u de omrandingen ook buiten plaatsen.

Muismatten en bureau onderleggers

Wij kunnen muismatten maken in alle vormen en maten. Eventueel bedrukt of met ingelast drukwerk.