Over ons

Welkom bij Althea Plastics Products

Oprichting

Althea Plastics Products is in 1992 opgericht door Henk Altena. Henk is destijds gestart met kleine opdrachten op het gebied van PVC materiaal. Dit deed hij op een, door zichzelf, gereviseerde lasmachine. De eerste opdrachten bestonden uit het lassen van aankleedkussens voor baby’s. Al snel groeiden de opdrachten op allerlei gebied.

Inmiddels is zijn bedrijf Althea Plastics Products uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in hoogfrequent laswerk met een grote diversiteit aan producten.

Foto-nieuw-pand-2
lasmachine-hoogfrequent

Producten en nevenactiviteiten

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van PVC. Onze producten worden op een efficiënte en zorgvuldige wijze hoogfrequent gelast.

Onze medewerkers hebben al vele jaren ervaring en produceren diverse producten, zoals spandoeken, lateislabben, manchetten, dekzeilen en speelveldomrandingen.

De opdrachtgevers van Althea Plastics Products zijn vooraanstaande ondernemingen en reclamebureaus van naam. Maar ook kleinere bedrijven staan op de klantenlijst.

Althea Plastics Products heeft zijn succes te danken aan een hoge mate van kwaliteit en creativiteit. Wij leveren maatwerk in alle kleuren, alle maten en iedere gewenste vorm.