Duurzaam

Althea produceert verantwoord

Afval

Het afval  van zowel de kunststof profielen als van de PVC folie wordt door ons gescheiden, zodat dit materiaal opnieuw gebruikt kan worden. 

Al het afval wat vrijkomt van de kunststofprofielen wordt door onze leverancier CF Kunststoffen retour genomen en door hen opnieuw vermalen tot bruikbare grondstoffen.

Transport 

Al onze producten worden vervoerd door Hoekstra Kwaliteit in Logistiek (www.hoekstrasneek.nl). Een bewuste keuze want deze vervoerder:  

Is een van de duurzaamste distributeurs van Nederland: alle zendingen worden vervoerd met de duurzaamste motoren EURO VI en ook nog eens met volledig hernieuwbare diesel (Neste My Renewable Diesel) waardoor er 90 % stikstof minder wordt uitgestoten dan bij gebruik van normale brandstof  

Alle wagens hebben een laadklep waarbij er op iedere locatie kan worden gelost, eventueel ook met behulp van de elektrische meeneemheftruck 

Kortom Althea Plastics Products levert kwaliteit en flexibiliteit en denkt niet alleen voor onze klanten in oplossingen maar ook met betrekking tot duurzaamheid denken wij graag mee.